Om oss - ÖVERBODA BILSERVICE

Om oss

hjulVälkommen till Överboda Bilservice – Vi är experter på alla sorters personbilar och hjälper dig gärna med din bil. Med flera års erfarenhet inom bilservice kan vi garantera dig att vi kan laga din bil på bästa sätt. Med vår breda kunskap inom detta område levererar vi alltid våra tjänster med hög kvalité omsorg och det vi värdesätter högst, god service.

Vi strävar alltid efter hundra procent nöjda kunder. Genom noggrannhet och med ett nära samarbete med våra kunder tror vi att detta är det bästa sätt att få våra kunder nöjda. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom branschen. Vi arbetar alltid efter kundens önskemål och behov.

Vår bilverkstad hittar du på Per ols väg 13 i Umeå.

Autokortet

Med Autokortet kan du hos både Autoexperten och Autoexperten Verkstad dela upp kostnaderna för Dina inköp.

LÄS MER

Autokortet

Autokortet

27 April 2015
Med Autoexperten kortet kan du hos både Autoexperten butik och Autoexperten verkstad i Umeå dela upp kostnaderna för dina inköp.
Bilservice

Bilservice

02 June 2015
Grundservice och LongLife är i grunden samma sak men kallas Grundservice på modellerna före 2000.Bilar med grundservice har fasta intervaller.
Däck

Däck

02 June 2015
Vi lagerför de flesta av på marknaden förekommande däckmärken. När du köper däck till bilen ska du kontrollera att däcken är godkända. 

Våra öppettider

Mån - Tor: 07.00 - 17.00
Fre: 07.00-14.00
Lunch: 11.00 - 11.45
Lör - Sön: Stängt

Kontakta oss

Överboda Bilservice
Överboda 232
905 88 Umeå

Tel.090-352 44

Autoexperten verkstad

Autoexperten reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner vilket inte påverkar nybilsgarantin.